Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
23 mars 2013

Tømrere Forsikring - Får du det Det bedste Tømrer Forsikringsdækningen for din virksomhed?

tomrerSom en Tømrer, skal du forsikring, der er specifikke for dine behov, en politik, der passer til din virksomhed.

En one-size fits all forsikring vil bare ikke klippe det.

Sørg for at finde et forsikringsselskab, der udelukkende beskæftiger sig med forsikring af tradies og især tømrere.

Nogle forsikringsselskaber specialiserer sig i hjemmet og indboforsikringer eller rejseforsikring - hvad du behøver er en tradies forsikringsselskab. Din forsikring rådgivere er nødt til at forstå, hvordan tømrere og andre håndværkere drive deres virksomhed.

Endvidere at lette udgifterne til forsikring, kigge efter et forsikringsselskab, der giver tømrere til at betale præmien af måneden uden ekstra omkostninger!

Din forsikring rådgiver spuling stille spørgsmål specifikke til at være en tømrer til at sikre, at du er helt dækket. For eksempel, hvis du er en tømrer sandsynligvis have en arbejdstilladelse køretøj, og det er sandsynligt, at du har en trailer. Selv om det er sandsynligt, du vil have forsikringsdækning for dit arbejde bil, hvad med din trailer og alle de værktøjer og materiel i det? Du bliver nødt til at dække alt det også!

Spørg din forsikring rådgivere om bundling din forsikring ind i en Tømrere Insurance Package. Dæk dig selv mod skade på andre mennesker og skader på ejendom ejet af andre med ansvarsforsikring dækker dine værktøjer og redskaber med værktøjer Forsikring, din ute med Work Bilforsikring og din virksomhed med skatterevision, lovpligtig ansvarsforsikring, transit, tyveri og ejendom.

Tømrere bør også bemærke, at det er værd at overveje Sygdom & Injury Insurance (tidligere Indkomst Protection), fordi det dækker dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen uanset om du er på jobbet eller ej. Indkomst Protection forsikring giver fred i sindet en tømrer har brug for, så du ikke risikerer at sætte dit levebrød i fare.

Tømrere undertiden forvirre WorkCover med Income Protection. Hvis du er lagt op og fra arbejde i en længere periode, det er sygdom og tilskadekomst Insurance (tidligere Indkomst Protection Insurance), som du har brug for at beholde pengene flyder til at betale dine regninger og andre levende udgifter, som du gendanne til at murer.

24/7 indkomst beskyttelse forsikring dækker tømrere hvor som helst, når som helst. Du er dækket, hvis du udslette surfing, bliver slået ned af en sæsonbestemt influenza eller giv dig selv en skade i hovedet ved at falde ned fra en stige i hjemmet. Din indtægt vil blive beskyttet - men kun hvis du har fået Sygdom & ulykkesforsikring!

Tømrere bør også spørge om Carpenters erhvervsforsikring, som kan omfatte business forsikringsprodukter såsom generel egenskab, skatterevision, transit og lovpligtig ansvarsforsikring.

Tømrere Erhvervsforsikring for ejendom giver dækning mod tab eller skader på bygninger, indhold og enhver bestand, der kan være resultatet af brand, storm og vandskade. Tyveri fra dine lokaler er også dækker dit indhold og lager.

Tømrere Erhvervsforsikring dækker dine lokaler til brud på glas fra en lille fraktur strækker sig gennem hele tykkelsen af det ydre eller indre glas. Den dækker også bygninger ejet af dig eller som du er juridisk ansvarlig, og dette omfatter anlæg, driftsmateriel og underjordiske eller over groundtjenester, vægge, porte, hegn og alle andre strukturer forbedringer på denne placering.

Sammenlign forsikringsselskaber ved at organisere en online tilbud og tjek de undtagelser for at sikre dig nyde godt af en Tømrere Forsikring Package specifik til dine krav og til en overkommelig pris.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité