Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
26 mars 2013

Uden formidlere Sewer ruteskibe og opgravningsfri Hus Kloak reparationer ulovligt i Danmark

Det Danmark Institut for miljøbeskyttelse og Danmark Institut for Bygninger har udtalt, at kloak foringer er "ulovlig" og "Ikke en godkendt reparation metode". Der er mange grunde til, at kloak liners ikke er godkendt.


kloakmester
Blot nogle af grundene liners er ulovlig:

• Kloak liners frakke fejl uden at korrigere dem (back-pitchede rør, usammenhængende rør, rod indtrængen, knust rør osv.).
• Kloak Liners afbrød grenforbindelser (område afløb, regn leder linjer, storm kloak tilslutninger og beslægtede forbindelser,vandsakde osv.). Kloak liners kan trænge ind i det offentlige kloaksystem.
• Sewer liners formindske bearbejdning diameteren af det eksisterende rør.

Flere intetanende husejere har været offer i Denmark.Typically disse anlæg er udført af uautoriserede blikkenslagere og entreprenør, der ikke er godkendt i nogen måde. Den hyppige Resultatet er en ulovlig installation, udført uden tilladelse, helt uden opsyn af et offentligt organ eller licenseret individ, betyder det ikke virker. Installeret helt uden opsyn af en licensfri individ selv de bedste materialer sandsynligvis ikke fungere korrekt eller være pålidelig. Da disse anlæg typisk udføres af uautoriserede "Shell" selskaber, når det er installeret intetanende boligejere ofte har meget lidt brug. Hvis du har haft et sådant anlæg udføres, eller er blevet offer for en kloak mester udfører et sådant anlæg i Danmark By kan du kontakte mig, kan du være berettiget til en komplet restitution. Det foreslås også, at du kontakter Danmark Institut for Bygninger Department of Investigation. Personligt mener jeg, at producenten af produktet skal sættes på varsel, da de regulerer hvem de bemyndiger til at installere deres produkt, og de skal vide, hvor dette produkt er lovlig eller ej en autoriseret type reparation.


Det Danmark Department of Environmental Protection har sagt: "Vi har allerede oplevet tilfælde, hvor en foring ikke har efter en boligejer har brugt midler til en reparation, der mislykkedes. Af samme årsager som nævnt ovenfor, DEP bekræfter, at relining af hustilslutninger er ikke en godkendt reparere metode i byen Danmark. "

Det Danmark Department of Buildings er gået på rekord sige følgende "Relining af hustilslutninger er ikke en godkendt reparation metode i byen Danmark."

I Danmark By den eneste juridiske, fornuftig og holdbar måde at erstatte eller reparere et hus kloak er med godkendte materialer installeret af en autoriseret mester Plumber. En kloakledningen udskiftet på en måde, der er godkendt af Danmark DEP er dokumenteret at vare i gennemsnit over 50 år, i modsætning til kloak liners, som resulterer i en konstant strøm mislykkedes installationer og klager. Som partner i en Licenseret Danmark kloak firma, får jeg sådanne klager på en regelmæssig basis.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité