Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
15 septembre 2013

10 måder at fremme vandet beskyttes rundt i dit hjem

spulingNår det kommer til vand bevarelse og energibesparelser , begge kategorier går hånd i hånd med hinanden. Ved bevarelse af vand , er vi i virkeligheden spare energi så godt. Det tager en masse energi på vandbehandlingsanlæg til at tage vandet fra kloak og omdanne det til drikkevand . Så ved at praktisere et par vandbesparelse teknikker i dit hjem, er du effektivt spare energiforbrug så godt. I denne artikel vil vi diskutere ti teknikker, du kan bruge omkring dit hjem for at hjælpe med at bevare vand.

1. . Sæt en mursten eller plastflaske fyldt med vand i dit toilet tank. Ved at sætte en plastikflaske i dit toilet tank, skære dig ned på mængden af vand, der går ned i toilettet , hver gang du flush. Ældre toiletter kan rumme op til 5 liter vand . Det er 5 gallon hver gang du flush. Det er egentlig ikke nødvendigt at have så meget vand til at skylle toilettet. Bare sørg for at have mindst 3 liter skyllevand til at sikre toilettet skyller ordentligt til dat og kloak mester.

2. . Isoler dine vandrør under vasken . Det er forholdsvis nemt at isolere dine vandrør under vasken ved at vikle nogle glasfiber isolering omkring de hvide rør. Vær sikker på at bære handsker og en maske over din næse og mund , når du gør dette, fordi glasfiber kan få i din hud og lunger, og det kan være meget dårlig.

3. . Check for utætheder ved hjælp af vandmåleren på siden af dit hjem. Du kan finde ud af, om du har nogen vand utætheder i dit hjem ved at gøre et notat af måleraflæsning når du ved, ingen bruger vandet i huset for de næste to eller tre timer . Kom tilbage og tjekke det efter et par timer, og hvis måleren har ændret så du ved, der er en lækage et eller andet sted .

4. . Lad ikke vandet løbe mens du børster tænder . Tandlægen fortæller os at børste vores tænder i 2 minutter. Normalt er det ikke tage 2 minutter at få varmt vand, der flyder i vasken. Få vandet varmt og derefter slå det fra, når du børster tænder . Tro mig , det vil stadig være varm på 2 minutter .

5. . Fyld vasken med vand, når barbering . I stedet for at spuling din skraber ud med rindende vand , fylde vasken med lidt vand, og ryst din skraber i vasken for at skylle det ud . Det fungerer lige så godt som at køre barbermaskine under rindende vand , og vil spare dig for et par gallon hver dag.

6. . Brug din opvaskemaskine , når det er muligt. Det synes lidt svært at tro , men du kan spare på vandet ved at køre din opvaskemaskine i stedet for at vaske op i hånden. Dette er også tilfældet med din vaskemaskine. Jeg foreslår ikke, du vasker dit tøj i hånden, men at vaske dit tøj , når du kan køre en fuld belastning vil kun hjælpe med at bevare vandforbrug .

7. . Skyl grøntsager i en gryde med rent vand. Snarere end at skylle dine grøntsager før din tilberede mad under rindende vand , fylde enten en gryde eller din vask med vand og dyppe dine grøntsager i skålen med rent vand.

8. . Put i vandbesparende brusehoveder og tage kortere brusebade . Ingen ønsker at her er det , men naturligvis tager kortere brusebade , vil medvirke til at bevare masser af vand . Også mange nye brusehoveder medvirke til at begrænse den mængde vand der er nødvendig for effektivt at skylle din krop under bruseren.

9. . Tjek dit toilet for lækager. Det er meget nemt at teste dit toilet for en lækage. Simpelthen sætte nogle frugtfarve i toilet tank og vent ca 30 minutter. Hvis du ser vandskade i toiletkummen skifter farve , har du måske en utæthed i dit toilet .

10. . Sørg for at dine køkken vandhaner og badeværelse vandhaner har beluftere . Beluftere gøre stort set , hvad det lyder som. Det tilføjer luft til strømmen af vand fra vandhanen til at reducere gallon per minut går gennem vandhanen samtidig bevare skylning magt af vandhanen.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité