Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
12 janvier 2014

Til vedligeholdelse reducere, genbruge, genanvende værktøjer grøn stue

gr_n_vedligehold

Grøn stue- reducere, genbruge , genanvende - er meget mere end mantra. De er en nødvendighed. En gavnlig måde at opfylde alle tre gang for at starte et hjem vedligeholdelse værktøjer . Mange af de materialer , der går ind i din kompost bunke er dem, du kaster væk nu. Madrester , kaffegrums og kaffefiltre , teposer, æggeskaller, haveaffald , jura udklip, komposterbare kattegrus - antallet af elementer gør af murer, der kan hjælpe dig med at opbygge din kompost bunke er formentlig større, end du tror.

Nogle programmer , der vil give beboere med skraldespande gratis eller til meget lav pris . Hvis din by ikke tilbyder incitamenter , kigge efter kompostering spande på din lokale hardware eller hjem forbedring butikker . Hvor det kan dræne ordentligt, og hvor det vil være forholdsvis let at få adgang . Husk, at kompost oftest rådner plante sagen. Det vil have en lugt. Derfor finde din kompostbeholder langt nok fra huset, så spuling det , at lugten ikke bliver generende .

Selv en gammel skraldespand med huller poked i bunden kan tjene som en beholder til kompost. Det mest vigtige ting at huske på, når der opføres et kompostbeholder er at indarbejde en måde for overskydende fugt at flygte fra kloak osv. Den bedste måde at opnå dette er at sikre, at der er huller i bunden af ​​skraldespanden , og at holde din gulve smukke og modstandsdygtige over for skadedyr. Du vil være i stand til komfortabelt sove om natten , når du har implementeret succesfulde ændringer i din energi og vand system.

Ordentligt vedligeholdt , kan en kompostbunke skabe en rig jord, der kan bruges på græsplæner og haver for grøn vedligehold , gør din tommelfinger grønnere samt din livsstil. Overveje virkningen af ​​grøn hjem remodeling , og hvad det kan gøre for din tegnebog. Sure, kan det være en investering. Ordentlig hjem remodeling og indretning af miljøvenlige produkter og materialer vil ikke blot forbedre dit hjem, men kvaliteten af ​​dit liv.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité