Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
17 février 2014

Når eventuelle skader i dit kloaksystem, så hurtigt rette det

kloak

Der er en række ting, der kan forårsage et problem i kloaksystemet, som kan have en negativ indflydelse på systemet og hjemmet. Et sådant problem er en utæthed i kloaksystemet. Samt en lille lækage, der ikke er repareret i tide kan i sidste ende udvikle sig til en dyr reparation job. For at undgå vandskade og en dyr reparation regningen, er det vigtigt at vide, hvordan man kan opdage utætheder i kloaksystemet.

De er dårlige flyvere og kan lide at ligge omkring afløb og kan lide at hvile på vægge og lofter i nærheden af ​​deres yngleplads. Deres tilstedeværelse viser normalt dårlig afløb vedligeholdelse eller en brudt kloakledning. Hvis nogen kloakledning arbejde der bliver gjort i nærheden af ​​dit hjem, så de kan blive rørt op og indtaste dit hjem gennem din kloakledning .

Ved behandlingen af ​​dine kobberrør vil du være i stand til at identificere en lækage af en hvid cirkel, der vil have dannet rundt om det område af røret, der er utæt.
Sluk alle de vandhaner og derefter kontrollere vandmåleren. Hvis vandmåleren stadig bevæger dette kunne tyde på, at der er en lækage.
Steder at tjekke for at se, om der er en lækage inkluderer: vand dryp rundt brusehoveder, toilet, der konstant kører, når den ikke er i brug, vand dryp fra vandhaner, kronisk kloak backups osv. Også en vandpumpe, der konstant kører, når den ikke er i brug er endnu et tegn kan der være en vvs lækage.

Som en del af et hjem grøn vedligehold sprogram bør kloaksystemet kontrolleres jævnligt for utætheder. Hvis du har opdaget en kloaksystem lækage, er det klogt at contac til kloak mester, som vil være i stand reparere lækagen korrekt og ende med at spare dig langt flere penge, end hvis du bare havde ignoreret lækagen.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité