Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
19 février 2014

Grøn vedligeholdelse god effekt på dit hjem og miljø

Der er billige muligheder og nogle gange de billigste ændringer gør den største forskel. Reducer mængden af ​​forbruget , og genbruge og genanvende materialer, når dens vandskade eller etc. vand Og glem ikke, at det også er vigtigt at bevare dit budget samt miljø. Værftet er virkelig et socialt område og plænen er dens gulv. Du skal holde det i så god en form som du ville gøre med et interiør gulv. Tage sig tid til at holde ting som græsplæner i form taler meget af dig som et hjem ejer.

Typen af ​​gulve og kabinet materialer, du bruger kan have en positiv effekt på dit helbred og pengepung og samtidig reducere miljøbelastningen. Køb lokale produkter reducerer mængden af ​​fossile brændstoffer, der kræves til transport af produkter fra andre dele af landet eller verden. Indeklimaet kan være op til ti gange mere forurenet end det ydre miljø.

Rengøring alternativer er tilgængelige for dig kan lave dine egne rengøring produkter ved hjælp af simple husstand materialer spuling som bagepulver, eddike og borax . Denne enkle trin kan gå en lang vej mod at holde dit hjem ved den temperatur, du ønsker, spare penge på varme-og klimaanlæg regninger. Fælles lækager omkring vinduer , døre og andre væggennemføringer. Tilslutning disse læk med tætningslister og caulk kan være en nem opgave for alle. Forsegle revner i vægge og vinduer og isolere over bygningsreglementer.

Brug mindre vand ved at tilføje beluftere til dine vandhaner og skifte til lav-flow brusehoveder, vandhaner og toiletter. Indarbejde hjemmehørende planter i din landskab plan og grøn vedligehold landskabspleje samtidig bibeholde en smuk græsplæne . Mange gartnere uretmæssigt anvender pesticider, sætte sig selv, deres familie og kæledyr på øget sundhedsrisiko. Vores rene luft og drikkevand er påvirket af pesticider og udledninger haveudstyr.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité