Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
7 décembre 2013

Til toilettet renere her nogle overraskende fakta

slamsugningBadeværelse i hjemmet er , at den folkelige rum, som alt for ofte har brug for rengøring. Holde vores toilet rent er meget en vigtig del af at have en ønsket badeværelse. Også det er et emne , der oftest bare taget for givet og ikke undersøgt for nogen af mulighederne for , hvad der kunne være godt og / eller dårligt, rigtigt og / eller galt med den måde , hvorpå vi udfører denne til tider forhadte opgave til for det grøn vedligehold.

Bleach anvendes til spuling vores badeværelse toilet. Det er normalt er klor -baseret. Klor skaber farlige stoffer i miljøet , såsom furaner , dioxiner og andre giftstoffer . Ofte mange af de meget parfumerede produkter indeholder stoffer , der er faktisk forureninger slamsugning. De kan også være giftige for luftvejs-og kredsløbssystemet . Den måde mærkning påkrævet ved lov omfatter ikke der skal angives, om de overfladeaktive stoffer er fra mineralske eller vegetabilske kilder.

Du vil være i stand til at finde et væld af forslag til at gøre din egen effektiv toilet renere. Disse omfatter normalt kombinationer af ting såsom natron , eddike , citronsaft, borax og æterisk olie. Urin selv er relativt lugtfri, men bakterier forårsager ammoniakforbindelser som lugt . Det kan vaskes væk ganske nemt.

Hvis du sprøjte fra en flaske vandskade, som indeholder omkring 10 dråber tea -tree olie, det kan hjælpe det dufter godt og være en reel hjælp i almindelig rengøring . Du kan også drys bicarb i skålen og derefter spray med hvid eddike og gnid hårdt med en toiletbørste . Hvis dit toilet er ligesom mine og kan producere genstridige pletter , våd siderne , drys en kop borax rundt , spray med eddike og lad i flere timer eller natten over og krat .

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité