Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
17 avril 2013

Forebygge Kloak reparation behov

kloakEn af de ubesungne stjerner af hjemmets forskellige systemer er kloakkering. Tænk over det, du bruger din system i forbindelse med køkken gøremål som madlavning og opvask (ikke at nævne at have drikkevand), i mudroom for at gøre vaskeri og badeværelse til brusebad, tandhygiejne og mere. Og indtil noget går galt-brønden afsluttes arbejde eller kloakledninger bliver bakket op, siver eller briste, nary en dog gives til VVS-systemet! Selvfølgelig, når tingene går galt kan du spille på det, vil de ske på det mest ubelejlige tidspunkt muligt. Så, hvad kan du gøre for at se, at kloak mester holdes på et minimum, og livet kan bevæge sig ad?

Holde kloak reparationer på et minimum, er ikke nær så svært som man skulle tro. I virkeligheden er det gjort mere ved at være proaktiv end reaktiv. Så for at hjælpe dig være så proaktiv som muligt til at begrænse kloak reparationer, her er nogle tips:

Uanset om du har boet i dit hus i et stykke tid eller blot overvejer huset som en ny bolig, er det vigtigt at du har nogen inspicere linjerne. Dette er især nyttigt, hvis du overvejer et køb, som du ikke ønsker at finde dig selv beskæftiger sig med en kostbar kloak reparation job. Typisk vil hjem inspektion, der kræves i at købe et nyt hjem kontrollere dette, men det gør ikke ondt at spørge en kloak professionel til at kontrollere så godt. Hvis du allerede bor i hjemmet, især hvis det har været et stykke tid, tage proaktive skridt for at kalde på en kontrollør for at se, om alt er som det skal være vandskade. Udgifterne til inspektionen vil være betydeligt mindre end nogen kloak reparation, og holde det fra at blive nødvendigt på et senere ubelejligt tidspunkt.

Spuling aldrig tingene ned i toilettet, som ikke hører til der! Wipes, hygiejnebind, osv. er ikke designet til at "flytte" gennem dit septisk system og forårsage tusindvis af dollars i kloak reparationer hvert år.

Hæld ikke fedt eller olie ned i afløbet. Disse kan forårsage opbygge og tilstoppe systemet. Ja, du kan bruge produkter beregnet til at rense kloakledninger, men det er bedre at aldrig indføre fedt. Faktisk føler nogle kloak reparation specialist, at disse rengøringsmidler er vildledende, som folk tror, at ved at hælde disse rengøringsmidler ned deres dræn, de har rettet og undgået eventuelle kloak reparation behov, når de i virkeligheden de kun flytter oprustning fra et sted i septisk linie til en anden.

Hvis plantning enhver buskads eller træer i din værftet, skal du sørge for at styre fri af eventuelle septic linjer. Rødder forårsage betydelige til kloakledninger, som de vil wrap rundt og forsøger at grave sig ned i de kloakledninger.

Under disse proaktive skridt kan holde kloak reparationer langt væk fra din tidsplan. Ja, kan det tage et par minutter af tid til at afhænde fedt, har denne inspektion eller nytænke hvor at plante buske, men i det lange løb, er det vel det værd.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité