Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
30 mars 2013

Ønsker at Vide hvad en Slam pumpe er?

slamsugningHvor mange gange har du lagt vågen i sengen hele natten forsøger at regne ud, hvad en slampumpe er? Hvis du er ligesom de fleste normale mennesker svaret på dette spørgsmål vil være "ikke mange". Men, alt det tager er én gang, og du er helt skruet ud af en god nats søvn.

Hvad er de anvendelser for en slampumpe?

Kort sagt, er en slamsugning lige, hvad det lyder som det er. Det er bare en pumpe, der var designet til at pumpe alle forskellige typer Goop. Så hvor ville en slampumpe finde en anvendelse? Faktisk de anvendes hele tiden i alle mulige forskellige applikationer.

Bruges til at pumpe fortættede Crud

For eksempel er slampumper bruges meget i mineindustrien. Du ser, ofte gange er det nødvendigt, at stoffer indeholdende substrat blive pumpet i flydende form. Det er enten det, eller tørre ting ud, før det kan håndteres, som er så ofte bare ikke muligt til for tømrer.

Andre anvendelser for en slampumpe

Så gyllepumper anvendes i fremstillingen så godt. For eksempel ofte produkter såsom flydende cement spuling pumpes her og der, for at fremstille forskellige forbrugsvarer. Også i situationer som oversvømmelser, kan vandet indeholde snavs og skal pumpes.

Hvad skaber en slampumpe så anderledes?

Så hvad er det der gør en slampumpe så forskellig fra en standard vandskade pumpe? Tja, for én ting gyllepumper skal være i stand til at modstå at blive konstant hamret af crud at de pumpe.

Den gyllepumpen er bygget til at tage en slå

Dette opnås på flere måder, herunder foring indersiden af slampumper med hård gummi, så den crud ikke vil bære pumpen ud. Også, er indre dele af slampumper ofte lavet af hærdede metaller.

 Tømrer
Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité