Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
30 juin 2013

Opbygning af: Reparation af af og udskiftning Teglsten

murerFor igen pege beskadigede led, første rake den gamle mørtel og derefter indsætte en ny mix. Dette er normalt består af én del cement, den ene del hydreret pulver kalk og seks dele bløde sand. Kalken gør mix langt mere brugbar, men du kan erstatte det med et par dråber af en proprietær væske blødgører. Når du laver mix stærkere ved dyrkning andelen af cement, mørtel er egnet til at skrumpe og crack, da det tørrer. Det vil også forhindre tørring af væggen, når våd for grøn vedligehold.

Hvis du kun er re-peger et par mursten, så er det muligt at erhverve poser af mørtel mix, som du blot tilføje vand. Tip out hele indholdet og bland det grundigt sammen, så sættes tilbage i posen, hvad du ikke ønsker. Ingredienserne har tendens til at adskille og det du kun tippe ud af, hvad du skal bruge, kan du undgå at bruge for meget eller for lidt cement.

Konservering Bricks
Hvis nogle af klodser ødelægge derefter resten er muligvis porøse og vil har brug for beskyttelse. Den nemmeste teknik ville være at anvende en vandskade afvisende forsegling med en pensel eller rulle.

Udveksling Bricks
Alderdom og frostskader kan udløse murværket at vende porøs, efterhånden tillader fugt at passere igennem til indersiden af hjemmet. Et svar er at lappe på ødelagte eller forkælet mursten med mørtel, farve-matchede til de omkringliggende virksomheder. Dette er imidlertid vanskeligt at gøre godt. Og hvis du har nogen revner eller huller mellem patching mørtel og også mursten, kan vandet blive suget ind ved kapillarvirkning, forårsage yderligere problemer dat ogsa for til at tømrer.

• Hvor frost har skadet overfladen af en mursten, bore en række huller i den til en dybde på ca 100mm (4in) med en boremaskine og murværk bit.
• Hak ud vaflet mursten og omkringliggende mørtel med en kold mejsel og en hammer, og rydde op i fordybningen.
• Brug færdigblandet murer mørtel, arbejdede på en stiv konsistens, til toppen af mursten under og på siderne og frøen i den nye mursten. Skub det på plads. Brug en mejsel til at hugge ud mursten og omgivende mørtel.
• Tryk på mursten i flugter med sine naboer, skal du trykke langt mere mørtel i runde det og neaten off point for at matche væggens stil peger.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité