Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
15 février 2014

Du skal kende processen, tips af kloak reparation og udskiftning

kloak_mesterFælles hjem vvs problem, der forekommer, når affald, vandskade, fødevarer afhængigt af brugen af afløbet sidder fast i røret, stoppe vand eller affald fra tømning. Afløbet er tilstoppet med fast materiale i bruseren, affald og papir i toilettet, eller mad i køkkenvasken. Træsko starte små, ​​men kan få grimme hurtigt, især hvis du ikke behandle dem i tide.

De fleste husstande næppe deltage til kloak vedligeholdelse, så når problemet pauser, kunne en dominoeffekt af problemer, der skal opleves. Mange måder at erstatte et ødelagt afløbssystem er gennem opgravningsfri kloakledning. Her er nogle tips til at huske på, når man overvejer opgravningsfri kloak erstatning for grøn vedligehold.

Der kan være ændringer i bygningsreglementet, som kan påvirke dit kloaksystemet. Gennemgang af koder vil hjælpe dig med at sikre, at du opdateres, og at der ikke er behov for større ændringer. Forinden kloak reparation, er det også nødvendigt, at du frigøre røret fra skjulte forhindringer findes under jorden. Pump stemplet hurtigt op og ned, tvinger vand i og ud af afløbet, og derefter pop det ud til at bryde forseglingen. Gentag om nødvendigt  og dette skulle løsne og spuling væk mindre træsko. Hvis kaster flere gange undlader at løsne blokeringen, købe en kemisk afløb oplukker og bruge det som anvist på pakken.

For at sikre en vellykket kloak udskiftning, slamsugning op delstrækningen først og finde ud af om dens tilstand. Hvis problemet er alvorligt, skal du udskifte den linje, før man overvejer en ny kloak ansøgning. Da et af de mest grundlæggende er afløbet slange, også kendt som et dræn snegl. Vvs spiral denne lange, fleksibelt kabel ned i røret, indtil det når tilstoppe fortrænge det.

Før du starter noget, så tjek dit afløb for træsko. Hvis der er snavs, bruge en septiktank renere og rødmen hælde ned i afløbet. Gør dette før din tidsplan for reparation. Hvis du har en renovationsafgifter, skylle det altid med vand for at holde mad fra stikning til røret. I badeværelset håndvask og bruser, bruge dræn propper eller sier at holde hår og andre materialer fra at gå ned i afløbet.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité