Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
5 août 2013

Vandskade restaurering - ske uheld, Sådan laver dit hjem til et uheld syndfloden

vandskadeUlykker sker, og de kan ske når som helst, hvor som helst. Når det kommer til utilsigtet oversvømmelser, er parat til at reagere hurtigt kan ikke blot øge dine chancer for at minimere skader på lang sigt, men et hurtigt svar er afgørende i bestræbelserne på at spare dig penge og tid. Her er et par tips til at hjælpe dig med at forberede en utilsigtet oversvømmelse ogsa til at de murer:

1.. Vide, hvordan man slukker dine vandkilder

I mange hjem, er der et par ventiler placeret i hele hjemmet, der kan nemt være slukket i tilfælde af en oversvømmelse. Disse ventiler kan være forbundet med vandet i-flow rør, der leverer vand fra vandværket til dit hjem, eller disse ventiler kan være forbundet til funktioner i dit hjem, så som din vandvarmer, dræn, vaskemaskine og toiletter.
I tilfælde af en oversvømmelse, der er forårsaget af en burst pipe, kan du være i stand til at reducere mængden af oversvømmelse (og deraf vandskader) ved at være i stand til hurtigt at slukke vandet i dit hjem. At være parat til at slå vand, enkel identificere, hvor dine vandventilerne er. Du kan finde dem, for eksempel, på gulvet bag et spuling toilet, under en vask, eller på siderne af radiatorer.
Du skal også vide, hvordan du kontakter din offentlige værktøj til hjælp slukke vandet i-flow til dit hjem i tilfælde af en nødsituation. Hvis dit hjem modtager vand fra brønde, skal du identificere, hvor brøndene er, og har adgang til ventilerne, der styrer vandstrømmen fra brøndene.

2.. Har kontaktoplysninger for en response team handy

Det kan være praktisk, hvis du allerede har kontaktoplysninger handy for dit foretrukne vandskade reparation team. Ofte kan vandskade reparation teams reagerer inden for en meget kort tid efter vi har modtaget et telefonopkald anmoder om assistance.
Ved at reagere hurtigt efter en oversvømmelse, kan vi bidrage til at fjerne mange risici for skader på lang sigt, som kan resultere i at stå vand eller snavset vand oprustning. En hurtig reaktion er især vigtigt i nogle miljøer og betingelser. For eksempel er meldug mest sandsynligt at vokse hurtigt i varme, fugtige miljøer. Uhygiejniske forhold kan blive endnu mere uhygiejniske i en kort tid, når en oversvømmelse involverer kloak vand.

3.. Anvend de rigtige dekontaminering rengøringsmidler

Når oprydning et miljø efter en oversvømmelse, skal du bruge ordentlig rengøring værktøjer og kemiske midler til at fjerne mug, bakterier, mug og andre potentielt usunde giftstoffer fra oversvømmede rum. Ved korrekt rengøring af dit miljø, vil du ikke kun være i stand til at opretholde kvaliteten af sundhed og sikkerhed for miljøet, men vi vil også rense møbler og ejendele inden den, så du kan føle sig sikre, at din plads er sikker for dit familie.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité