Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
21 octobre 2013

Hvordan VVS Teknik i en Home virker

Vvs system i dit hjem kan betragtes hjemmets kredsløbssygdomme. Der er rør , der løber gennem hele hjemmet , med mange steder , der skjuler rørene såsom under gulvene , og bag murene . I disse rør , vand er transporteret til de vvs inventar og væk vvs inventar. Samt, er slamsugning udføres af hjemmet gennem en række drænrør . Fordi kloak mester er en vigtig del af hjemmet , bør hver boligejer ved, hvordan kloak- teknologien fungerer til og kloak mester.

Vvs -teknologien er baseret på tyngdekraft og tryk . I hjemmet består vvs system af to separate systemer . Der er ingen overlapning mellem de to systemer. Et system er involveret i at bringe rent vand i hjemmet, mens det andet system udfører spildevand ud af hjemmet . Vandet kommer ind i hjemmet skal være under pres for at det at blive transporteret gennem rørene , der er fordelt i hele hjemmet. Vandet går gennem rørene til inventar såsom vandhaner, brusehoveder og toilet tank . Når vandet kommer ind i hjemmet , det bevæger sig gennem en vandskade , der registrerer mængden af vand , der anvendes.

Når det kommer til kloak afløb , er spildevandet ikke stole på pres for at rejse ud af hjemmet. De afløbssystemer alle bevæge sig nedad i forskellige vinkler og krumninger . Tyngdekraften trækker spildevandet nedad ud af hjemmet og til septiktank . På septiktank , er spildevandet renset og rent vand dispergeres tilbage i grundvandsspejlet . På inventar, er der slids fælder , der stopper kloak gasudslip , fordi det kan være farligt, hvis en lækage betyder udvikle sig.

VVS -systemet er et meget komplekst og skrøbelige system af rør og vigtige komponenter såsom ventilationskanaler , fælder, og cleanouts , der kræver særlig pleje. Der er enkle reparationer i hjemmet man kan udføre , såsom kaster et toilet eller clearing en tilstoppet afløb , men det er vigtigt at sikre, at du ved hvad du laver , før du forsøger en reparation .

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité