Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Welcome to valdemargaard.dk
28 janvier 2014

Vand vask forurening løsninger til dit miljø

kloakForurenet afstrømning via storm afløb er en af ​​vores nations mest fremherskende vandkvalitet kontrol problemer .Fyrre procent af vandforurening er fra bilindustrien væsker skylning off asfalterede overflader fra normal nedbør og rengøring aktiviteter. Højtryksrensere er meget værdifulde værktøjer til at fjerne forurenende stoffer fra udendørs hårde overflader for at mindske forurenende stoffer i at komme ind vores vandløb. De bruges af de fleste virksomheder til kosmetisk, grøn vedligehold, sikkerhed og ansvar bekymringer.

Reducere risiko og ansvar forbundet med dårlig forvaltning af vandskader genereret af højtrykss puling . Analysere og forstå din virksomheds risici og træffe løbende skridt til at fjerne disse risici. Indtil for nylig den eneste måde til lovligt at håndtere forurenet spildevand, der produceres ved højtryks spuling var at indsamle, lagre, træk og bortskaffe og manifestere det, som det er dyrt og tidskrævende.

Heldigvis teknologier avalliable, som gør det muligt højtryksrensere til at forvalte deres spildevand meget omkostningseffektivt ved incoporating støvsuger og transportable spildevandssystemer retursystemer, der indsamler, ren, genbruge og genanvende vaskevandet, der giver dem mulighed for at aflade den på stedet kloak i stedet for den storm afløb.

Før leje en tjenesteudbyder for pres vask, bede om en demonstration, mindst en time lang, som omfatter, hvordan de forvalter deres spildevand. Virkelig se på deres udstyr for at se om de har storm kloakdæksler, og industristøvsuger og en spildevand genbrugssystem af kloak mester.

Publicité
Publicité
Commentaires
Welcome to valdemargaard.dk
Publicité
Archives
Publicité